20 Mart 2011

Aygan,TRT ve fetullahci basin görevine devam ediyor...

BENDE YALANDA YOK XILAFTA YOK
AYGAN`IN GÖREVI DEVAM EDIYOR...
Tatlisese yapilan saldiriyi günlerce pkk ve kürtlere mal etmek icin cabalayan ve tetikci mafyacilarin yakalandigi gün TAk adina bir site kurup saldiriyi TAK`in üstlendigini duyuran TRT ve fetullahci basinin korusuna Abdulkadir Ayganda katildi.
Biz zaten Ayganin bu koruya katilacagini basindan beri tahmin etmistik,ama bu kadar cahilce bir yorumda bulunacagini tahmin etmemistik.Tatlisese saldiri yapildigi günün hemen ertesinde Ayganin yaptigi kisa yorumlar ve diyaloglarla Ayganin böylesi bir palavrayi ortaya atacagi ortaya cikmisti,ama nasil bir palavra ortaya atmasi gerektigini daha bagli oldugu kurumlardan almamisti.

olayin netlik kazanmasi,tetikci mafyacilarin yakalanmasinin ertesinde bolca islenen tatlisesi pkk vurdu haberleri bosa ciktigi bir dönemde ayganin tatlisesi osman öcalana bagli bir ekibin vurdugunu ve bunlarin kuzey irakta egitilip gönderdigini aciklamasi Ayganin kimlere hizmet ettigini ortaya koymustur.
elindeki tonlarca bilgi ve belge olmasina ragmen istanbul emniyetinin basinin günlerce islemesine ve dayatmasina ragmen pkk yi suclayici bir aciklamada bulunmamasina karsilik Ayganin tatlisese saldiriyi osman öcalana bagli kuzey iraktan bomba egitimi almis bir grubun yaptigini aciklamasi gercekten manidardir.
TRT yi kinadigimiz bir yazida bir yorumcunun ayganin yorum ve görüslerini sitemize asmasi ayganin neler yapacagininda isareti olmustu.iste yorumcu arkadasimizin sitemizin yorum bölümüne astigi aygana ait yorumlari.


"Mecnun dedi ki...
Abdulkadir ayganda pkk yi suclar mahiyette kisa yorumlar yapmis.eminim aygana sorsalardi,o hemen pkk yapti diyecekti.Abdulkadir hizini alamamis bu sefer güney kürtlerini suclayan birinide onayliyor
Bakin ayganin kisa yorumlari..

Abdulkadir Aygan
Bu arada halk tarafından sevilip sayılan bazı önemli şahsiyetlere karşı suikastler gerçekleştirip suçu devletin üstüne atmak.

Abdulkadir Aygan
ülkede; kaos, kargaşa, korku ve endişe ortamı yaratmaya çalışan alçaklar işbaşı yaptı.İbrahim Tatlıses'e Allah'tan açil şifalar dilerim. Saldırganları ve arkasındaki kirli zihniyete lanet okuyorum.

Huckle Berry Finn...
ibo'ya yapılan saldırının sebebi Kuzey Irak'taki dev gayrimenkul projesindeki rant kavgası..
Pazartesi, 12:40 · 1 kişi

Yusuf Selman Alp...
Haklısınız . İktidarın arkasında duran ve demokratik açılımı destekleyen bir şahısdı . Umarız iyileşir ve bu pislikler ortaya çıkar
Pazartesi, 12:40 · 4 kişi

Abdulkadir Aygan...
Tabii ki bir kılıf uyduracaklar Huckle...Direkt demezler ki''siyasi nedenlerle kurşunlattık''...

Abdulkadir Aygan
Bu son menfur suikastla; vatanına dönmek isteyen Şıvan Perwer ve diğer Kürt aydınlarının da dönüş yolu kapatılmak istendi..
vay aygan vay,tamamen kendini kaybetmissin
16 Mart 2011 22:26

16 Mart 2011 22:33"

Bu yapilan yorumlardan anladik`ki persembenin gelisi,carsambadan bellidir.
iste buda Ayganin  hemen ertesi gün kürtleri suclamak icin ön hazirlik niteligindeki habername adindaki kürt düsmani sitede yazdigi yazisi.

İbrahim Tatlıses'i neden vurdular?

"Türkiye, Yunanistan ve Ortadoğu'da hatta dünya’da milyonlarca hayranı olanı  sevgili İbrahim Tatlıses,  geçen Pazar akşamı İstanbul'da uğradığı silah saldırı sonucu ciddi şekilde yaralandı.
Bereket, Yazıyı kaleme alırken Sevgili İbrahim Tatlıses'in doktorundan gelen müjdeli  haber bir nebze olsun beni sevindirdi,acımı hafifletti.
Yoğun bakımdaki İbrahim Tatlıses kardeşimiz sunni solunum cihazından ayrılmış ve konuşabilmiş. Bu haber; yanan yüreğime serin sular serpti.
Dualarımız kabul oldu.
Bu menfur suikasttan çıkaracağımız dersler olduğunu idrak etmemiz gerekir.
Sık sık askeri darbelerle kesintiye uğrayan Türk Demokrasi tarihinde birçok suikasta tanık olduk.
Devletin derinliklerine gizlenmiş şer güçleri halkın gönlünde yer etmiş birçok değerli insanımızı suikastlarla aramızdan aldı. Bazılarını direkt silahlı suikastla, bazılarını da şeytani planlarla (Trafik kazası, gaz zehirlenmesi, intihar vs) ortadan kaldırdılar.
Türkiye sınırlarını aşan bir üne sahip, yoksul bir ailenin çocuğu iken, ses ve sinema sanatçılığından iş dünyasına uzanan başarılı bir hayat grafiği çizen sevgili İbrahim Tatlıses'i de vurdular.
Sanat dünyası ve sanatçıların yaşamı dışarıdan göründüğü gibi değildir. O ''lüks içinde yaşayan'' sanatçıların neler çektiğini, şöhret basamaklarını tırmanırken hangi zorluklarla, tehlikelerle karşılaştıklarını bir Allah, bir de Onlar bilir.
‘‘Davulun sesi uzaktan hoş gelir’’miş.Hele bir de halaya girin de oynayabilecek misiniz?
Sanatçılar; özellikle yeraltı dünyası diye tabir edilen mafya çetelerinin tehdidi altındadırlar.
Her sanatçının yoluna bir mafya çetesi çöreklenmiştir. Bunlara ek olarak, çetelerle işbirliği yapan devlet görevlileri de bu işe ucundan bucundan ortaktırlar.
Devlet mekanizması içerisinden bazı kesimler mafyalara destek vermezse, mafyalar bu kadar pervasızlaşamazlar.
İtalya v.b birçok ülkede Mafya ve devlet içerisindeki işbirlikçilerine karşı girişilen kararlı operasyonlarla, önlemlerle bu karanlık yer altı dünyasının beli kırılabilmiştir.
Daha düne kadar Türkiye'de sayısız mafya çetesi ve yasadışı yollarla çıkar elde eden gruplar vardı. Bu grup ve çetelere en büyük destek; devlet içerisine çöreklenmiş, kaos, kargaşadan ve terörden beslenen bir kesimlerden gelmekteydi.
Son dönemde yasadışı çetelere karşı yapılan operasyonlarda bunun birçok örneğine rastlanmıştır.
Çete- devlet-siyaset işbirliğine en büyük örnek; Susurluk kazasında meydana çıkmıştı.
Çağdaş demokrasiyi kalıcı olarak tesis etmeye çalışan bir idare yasadışı oluşumlara tahammül edemez.,
Bir ülkede ya çeteler ve onların işbirlikçileri söz sahibidir, veya; yasalarla sınırları belirlenmiş demokratik bir idare hakim olabilir.İkisi birbiriyle uyuşamaz.
Son Suikast girişimi, durumun ciddiyetini ve alınması gereken önlemleri göstermiştir.
Son yıllarda iktidarda olan hükümetin yasadışı, darbeci ve mafyacı zihniyetlerle hukuk alanında verdiği mücadele takdire şayandır. Bunu görmeyenler; statükocu-oligarşi taraftarı bir avuç çıkar çevreleri ve onların peşlerine taktıkları kesimlerdir.
Sevgili İbrahim Tatlıses'e karşı girişilen suikast eylemini gerçekleştirenler her kim olursa olsun. Yapılan; demokratik gelişmeye ve açılıma bir darbedir.
Son günlerde demokrasi ve barıştan yana olan Kürt sanatçı ve aydınlarından bazıları Türkiye'ye dönüş için hazırlık yapmaktaydılar.
Bu son menfur olay, ülkesine dönmek isteyen bu insanlara ve Onları destekleyenlere bir gözdağıdır.
Sevgili İbrahim Tatlıses'in bir TV programında; programın sunucusu ile yaptığı olumlu konuşmalar, barış ve kardeşlik mesajları vermiş olması karanlık şer odaklarını harekete geçirmiştir.
Ayrıca bir gün sonra AK Partiden Milletvekili aday adayı olma karar ve ihtimali şer güçlerini daha da kızdırmış ve azdırmıştır.
Neticeten; son olaylardan çıkaracağımız iki önemli ders vardır...
-Kesintisiz, ayıpsız dört başı mamur bir demokrasi istiyorsak her türlü kanun dışı oluşumlara, çetelere ve devlet içerisindeki uzantılarına aman vermeyeceğiz.
Her türlü tedbir ve tekniği devreye sokarak, kararlılıkla bu yasadışı oluşumlarla mücadeleyi sürdüreceğiz.
-Sanatçılarımızı ve sanatımızı karanlık yer altı çetelerinin insafına terk etmeyeceğiz. Sanata ve sanatçıya devlet ve Millet olarak sahip çıkacağız. Onları her türlü tehdit ve tehlikelere karşı koruyacağız.
-Dar bir grup gibi görünen çetelerin, yasadışı terör örgütlerinin ve yasadışı işlerden kazanç sağlayanların ittifak halinde olduklarını unutmayacağız.
 
Bu arada bir konuya değinmeden geçemeyeceğim...
''Koruma'' sorunu bu son olayda ehemmiyetini bir kez daha hatırlattı. Sevgili İbrahim Tatlıses'in korumaları olay anında büyük zafiyet gösterdiler.
Koruma aracından inmeleri, bir o yana bir bu yana gitmeleri ve özellikle de yerden boş kovan toplamaya çalışmaları büyük zafiyettir. Olay anında kameralara yansıyan görüntüleri izledikten sonra bu konudaki fikrimi ve tepkimi anında Facebook’daki sayfamdan paylaştım .Acemi bir koruma bile, o hareketleri yapmaz.Yerden kovan toplamak korumaların işi değil, daha sonra olay yerine gelecek olan inceleme ve kriminal işlerde görevli insanlara ait bir iştir.Orada korumaların yapması gereken hareket;durumu fark eder fark etmez hızla saldırganların peşine düşmekti. Saldırganları yakalayamazsa da hiç değilse saldırganların kullandığı aracın plakasını ve eşkâlini alabilirlerdi. Bunu yapmaları halinde sanıkları yakalama işini üstlenen güvenlik ekiplerinin işi daha kolaylaşabilirdi. Zanlılar kısa sürede yakalanabilirdi.
Her şeye rağmen; Allah'ıma şükürler olsun ki İbrahim kardeşimiz hayattadır ve durumu iyiye gitmektedir.En kısa zamanda O'nu tekrar aramızda sağ salimen görmek en büyük dileğimdir.
Hepimize büyük geçmiş olsun."    
 
Bu yazisinin türk basini tarafindan dikkate alinmadigini gören aygan ve bagli oldugu kurum bunu yeterli görmemis olacaklarki,ayganin dikkat cekmesi icin yeni bir yazi yazip eline verdiler,ayganda bunu bagli oldugu kürt düsmani sitede yayinladi.
öncesine kadar direk pkk ve kürtleri suclamayip bu yönde celiskiler yaratan yazi ve yorumlar yazan aygan bunun zeminini hazirladiktan sonra  bu gün son noktayi koyan yazsini  yayinaldi aygan ve bununla türk basinin dikkatini cekmeyi basardi.
Bütün delillerin toplandigi, suclularin yakalandigi,tc resmi polisinin bile suclayamadigi pkk ve kürtleri suclama görevini üstlenen aygan bir yandan tetikcilerin osman öcalan tarafindan gönderildigini iddia ederken,diger yandan bu tetikcilerin kuzey iraktan geldigini ve kuzey irakta bomba egitimi gördüklerini aciklamasi bazilarinda saskinlik yaratsada,bizde asla saskinlik yaratmadi,ayganin karakterini,kisiligini cok iyi bildigimiz icin ayganin böylesi bazi aciklamalar yapacagini daha önce belirtmistik.
Daha iyi anlasilmasi icin Ayganin 16 mart`tan bu güne kadar yaptigi yorum ve aciklamlarinin yanina bu gün yaptigi acilklamayi yan yana getirdigimizde ayganin resmi de ortaya cikacaktir.
iste ayganin bu günkü aciklamasi..
" Aygan"dan Tatlıses suikastine şok iddia
20.03.2011 10:43
İsveç'te yaşayan eski JİTEM elemanı ve PKK Abdülkadir Aygan, sanatçı İbrahim Tatlıse'i hedef alan saldırıyla demokratik Kürt muhalefetine gözdağı verilmek istendiğini açıkladı.
İsveç'te yaşayan eski JİTEM elemanı ve Habername yazarı Abdülkadir Aygan, sanatçı İbrahim Tatlıse’i hedef alan saldırıyla demokratik Kürt muhalefetine gözdağı verilmek istendiğini açıkladı. Aygan, “Saldırıyı PKK'dan ayrılmış, ya da ayrılmış gibi görünen Osman Öcalan'a bağlı intikam grubu mensupları gerçekleştirmiştir. Bu grup daha önce de; Tokat-Reşadiye'de, Hatay-Dörtyol'da ve İstanbul-Taksim'deki terörist saldırılarını gerçekleştirmiştir.” dedi.

İbrahim Tatlıses’i hedef alan saldırı hakkında önemli açıklamalarda bulunan  Abdülkadir Aygan, Osman Öcalan’a yakın kaynaklardan aldığı bilgilere dayanarak, olayın arkasında bu kişiye bağlı intikam grubunun olduğunu söyledi. “Bu grup daha önce de; Tokat-Reşadiye'de, Hatay-Dörtyol'da ve İstanbul-Taksim'deki terörist saldırılarını gerçekleştirmiştir.” diyen Aygan, Tatlıses’i hedef alan eylemin amacının, Türkiye'ye dönüş hazırlığı yapan diğer Kürt aydınlarına, ses sanatçılarına ve yaklaşan genel seçimde BDP'nin oylarını bölmeye çalıştığı düşünülen demokratik Kürt muhalefetine gözdağı vermek olduğunu öne sürdü. Aygan, “Bu eylem ile ayrıca; PKK ve Abdullah Öcalan dışında hiçbir şahsı ve grubu muhatap almaması için hükümete ve devlete bir uyarı mesajı verilmek istenmiştir.” şeklinde konuştu.

Abdülkadir Aygan, olayla ilgili şu iddialarda bulundu: “Söz konusu terörist grup; Kuzey Irak'ta suikast ve bomba konularında özel eğitim aldıktan sonra Türkiye'ye gönderilmiştir. Görevleri; sadece kritik aşamalarda, hükümeti ve devleti bazı tavizlere zorlamak için sansasyonel eylemler yapmaktır. Kendilerini desteklemeyen halk kesimlerine de mesaj vermek amacıyla terörist eylemler gerçekleştirmektedirler.”

Demokratik siyasal mücadele veren BDP'nin ve PKK'nın da bu oluşuma karşı gereken tedbiri alması gerektiğini söyleyen Aygan, “Zira bu grubun yaptığı eylemler onlara da zarar vermektedir.” dedi ve devletin istihbarat ve güvenlik güçlerinin de hassasiyetle bu işin üzerinde durması ve gereken tedbirleri alması gerektiği uyarısında bulundu.

“Amacı ve nereden yönlendirildiği aşikar olan bu terörist bozguncu grubun her eylemini Kürt vatandaşlara ve BDP’ye ve PKK'ya yüklemek Türk halkına yarar getirmez.” diyen Aygan, “Türk halkı da aklıselim davranıp sapla samanı birbirinden ayırmalıdır. Aksi takdirde bu bedbahtların tuzağına düşülmüş olunur ve memlekette kardeş kavgası, kargaşa ve kaos ortamı oluşur.” ifadelerini kullandı.  
Bu tespilerden anlasilacagi gibi aygan halen görevine devam ediyor ve etmeye devam edecektir.

NOT. yakinda Aygan`in bizzat katildigi faili mechul cinayetlerinde aciga cikacagi bir dosya`yi okurlarimizla paylasacagiz.


 

Hiç yorum yok: