28 Mart 2011

Recep Tiril`i Recep Erkal diye yuturmak,itirafcilari aklamak..1

Gözlüklü RecepTiril(Erkal)
Daha önce elindeki Nasname sitesinde Abdulkadir aygani gündemlestirip temizleme islevi gören sükrü gülmüs en büyük darbeyi aygandan yemis ve Aygan sükrü gülmüsü ajan ilan etmisti.
yine elindeki nasname sitesine doldurdugu kimi fetullahci ve karanlik gecmis sahibi insanlardan bir büyük darbe daha yemis ve bir kulpa getirilerek nasname sitesi elinden alinmisti.

Bütün bu olanlardan sonra sükrü gülmüs sercavan.com adinda yeni bir site acti.
Bir kac gündür sükrü gülmüsün sitesinde Recep Tiril adindaki jitemci itirafciyi aklamaya yönellik yazilar ele almakta ve Recep tirili tertemiz bir gecmise sahip biri olarak millete yuturmaya calismaktadir.

Bununla yetinmeyen sükrü gülmüs ayrica yazar kadrosuna itirafci jitemci recep tirilide katmaktan bir behis görmemektedir.
Herkesin maulmudur ki tc devleti itirafcilarin bir cogunun kimlik bilgilerini degistirmistir.
Abdulkadir aygan olmus, Aziz Turan.
Abdulhakim güven olmus, Firat Altin.
Ali ozansoy olmus, ahmet Turan Altayli
Fethi cetin olmus, Firat can Eren
Hüseyin Tilki olmus, Hüseyin Eren
Kemal Emlük olmus, Erhan Berrak
Recep Tiril olmus, Recep Erkal
Su anda sercavan.com sitesinin yazar kadrosunda yazilarina baslayan Recep Erkal aslinda Recep tirildir.
isteyenler su linkten bakabilir...sercavan.com..recep erkal)))

Abdulkadir Aygani nasname vasitasiyla allayip,pullayip yazarlik mertebesine ulastiranlar aslinda aygandan yeni soyadina uygun bir kisilik yarattilar.Aygan bu gün jitemin kendisine verdigi Turan soyadina uygun hareket etmekte ve elinden geldigince pkk yi sucluyorum diye aslinda kürd milletini suclamaya calismaktadir.
biz Ayganin turanci oldugunu yaptigi iki röportajda maskesini indirerek kanitladik.
olof palme ve tatlises röportajlarinda ortaya cikti`ki aygan artik kürdleri suclamaktan geri durmayacaktir.
Ayganin artik ne oldugunu iyi anlamak icin aslinda ayganin facebooktaki yazdigi yorum ve dialoglarina bakmak yeterlidir.Bir mhp liden daha turanci yorum ve yazilarla edindigi dosluk ve arkadasliklardanda bu artik ortaya cikmistir.
iste ayganin face de duvarina yazdigi dialog ve yorumlardan bir kesit...
‎1977 den beri Kürd'e tokat atıyor PKK'lı caniler, en son bir Kürt kökenli başkomisere tokat atmışlar çok mu?... 
Bu yorumu aygan ahmet tasgetiren adindaki yazarin bir kürte vurdunuz bayan adindaki yazisinin altina yazmistir.
  • Kuş beyinlerince benim asabımı bozacaklarını sanıyorlar. Onlar gibi terbiyemi bozmam ve alçalmam fakat gereğini de yaparım.
    21 Mart, 23:06
  • Kuyruğuna batığım terörist köpekler ortaya bir karşı fikir veya görüş koyamadıklarından, paçama saldırıp kaçıyorlar..
    21 Mart, 23:01
  • Karşıma ''terörist'' gibi bir terörist çıkmıyor.Ben kuyruklarına bastıkça, Onlar laf atıyorlar.
 Bu kisa yorumlari aygan facesinde yaziyor...

Atila altintas isvecte yasayan habername sitesinin muhabiridir,dikkat edin ayganin olof palme ve tatlises röportajlarini yapan kisidir.
Tatlises röportajini yaptiktan sonra Demirtas sana cevap vermis abi diyor aygana.
daha sonra bu atila altintas ve recep kerpeten adinaki kisinin aygan ile kurdugu iliskilerede deginecegiz
Taraf Gazetesinde çalışan arkadaşlardan rica ediyorum.Sizde çalışan bir ''kız'' varmış.Hakkımda birşeyler geveleyip duruyormuş...O kız da birazcık insaniyet ve haysiyet varsa,bir tv ye canlı yayına çıksın, oradan konuşsun. Beni tanıyor mu? ne zaman, nerede karşılaşmışız?.Bu sorulara cevap versin.Kitabımı başkasına peşkeş çeken Şükrü Gülmüş dolandırıcısı da O''kız''ın sözcülüğünü yapıyormuş.
19 Mart, 22:33
Abdulkadir Aygan Zaten öğrendiğime göre O''kız'' PKK basınından(Ülkede Özgür Gündem) Taraf'a transfer olmus.
 19 Mart, 22:42 · 
  Burda aygan taraf gazetesine sesleniyor ve ordaki bir muhabirin kendisi hakkinda yaptigi bazi arastirmalari duymus ve o kizi susturmalarini istiyormus,hizini alamayan aygan yine burda sükrü gülmüse dokunuyor.simdiki yorum ve dialoglari iyi okuyun..
 
Bu dialoglari alin art arda koyun ayganin cizdigi resim net olarak ortaya cikar..asagidaki yorumdada polisin ve askerin kürdlere saldirmasini hakli kilmanin derdinde aygan...
Doğubeyazıt'ta ;anbulans, itfaiye ve polis aracına saldıranlar PKK'nın'' etkin savunma yapacağız, üzerimize gelinmezse silah kullanmayacağız'' kararı gereği midir? Bu yapılanlar ''nefsi müdaafa'' mıdır?..Sokağa dökül, sağa sola saldır..yak,dök, kır.. sonra da sana kimse mudahele etmesin(?!)
Osman Güneş abi Türkiye de pkk yi etkisizleştirmek ve tüm terör eylemlerinin son bulması için nasıl bir yok izlemmeli sence....
Metin Tayan abdulkadir abimiz aslında yazılarıyla neler yapılması gerktiğini söylüyo

Bu topraklarda, şiddeti meslek edinen tüm eli kanlılara lanet okuyarak bunu haykırıyorum. Dün Mehmet Metiner'e, Orhan Miroğlu'na, bugün Emin Aktar'a ve Muhsin Kızılkaya'ya ölüm kusan bir avuç şaşkın, varoluşunu sadece kan ve gözyaşına bağlamış durumda. Bu kirli tuzağı bozmak için özgürlüklerden yana olan herkesin yüksek sesle haykırması gerekiyor.
inanin ayganin bu yorumu gözlerimizi yasartiyor,ne kadar insancil,ne kadar merhmet kokan bir yorum.Vedat aydinda bir insan degilmiydi?melle izettin insan degilmiydi?murat aslan,hasan ergül insan degilmiydi?Bunlara niye merhamet etmedin aygan?
ayganin timsah gözyaslari bunlar..simdide cerkezlerin ana dilde egitim istemelerini degerlendiriyor aygan..
Türkiye ne zaman iç temizlik yapsa,demokratikleşme yönünde bir adım atsa,ne zaman AB'ne rest çekse birileri kabuk bağlamış yaraları kaşıyor ve yeni şartlarda bir ''SEVR''i dayatıyor.Şimdi de Çerkez'ler anadilde eğitim istiyor..sıradakiler gelsin... 
Dikkat edin turancilar asla baska bir milletin varligini kabul etmezler,en masum istek olan anadilde egitimi bile insanlara reva görürler,iste aygan iste turancilik.
yine dikkat edin asagida yorumda büyük bilim adami,bütün baski ve sidette ragmen bilimsel tezlerinden ödün vermeyen kürdlerin devletlesmesini bir hak gören ve bu dava ugruna ömrünü cezaevlerinde geciren ismail besikci gibi bir bilim adamini ergenekoncu taifenin adamlari ile ayni karede gösteriyor aygan.
APO'nun akıl hocaları:1-Yalçın Küçük,2-İsmail Beşikçi,3-Doğu Perinçek
Silahlı mücadele taktik ve stratejisi hocaları da; TSK içindeki bazı hain apoletlilerden...
Recep Çelik.. ismail beşikçi farklı biridir.ismail beşikçi gerçek bir aydındır.
Allah, hainlerin hakkından gelsin. Birlik ve dirliğimizi bozmasın.
Ali Rıza Ocak amin temennimiz bu dostum
Amin diyelim aygana,ama kimin birligi ve dirligini bozmasin allah,onu anlayamadik.
aygan bir sonraki yorumunda yillarca jitemde pkk ye karsi calistigini ve ayganin taktik ve tesvikleri sonucu bu milletin kirimlardan gectigini unutmuscasina yine tc devletine akil vermeye calisiyor,ve pkk nin silahta israr etmesini bakin nasil yorumluyor.
‎''Silahlı mücadele'' de ısrar mı ediyorlar?...başla gözüstüne...normal askeri geriye çekerim. lojistik ve karargahta çalıştırırım. Kavga isteyenin üstüne özel kont-gerilla birliklerimi gönderirim.Arazi şekil değiştirmeyeceğine göre; yıllardır teröristlerin kullandığı geçi güzergahlarını, vadi veya konaklama noktalarını denetim altına alırım.Alınan duyumları en kısa zamanda değerlendirir ve operasyon düzenlerim.
03 Mart, 17:27Izzettin Özen abi işte maalesef bu dediğini düşünemeyen ya da düşünüp uygulamak istemeyen bi ordumuz var. neyse susalım da ordu yıpranmasın

EEE aygan efendi yillarca kontrgerilla birliklerinde calistin binlerce kürd insani öldürdün,ama silahla sonuc alamadin.
yillarca calistigin kontrgerillarin bu millete neler cektirdigini sen kendin yazdin,simdi senin devletine verecgin akil bumu?neden bariscil bir yöntem önermiyorsun diyede sormazlarmi sana,ey sahte müslüman..

Abdulkadir Aygan Hangi silah ve uyuşturucu tücarının, hangi emperyalistin ve hangi karanlık( kendiniz de karanlıksınız ya) odağın tetikçiliğini yapıp Palme gibi bir güvercini vurdunuz PKK'lılar?
Türk olsan ne yazar, Kürt olsan ne yazar?...dünyaya gelişinin asıl manâsını anlamadıktan sonra?... Kul olduğunu idrak etmedikten sonra.
Xocalı Soyqırımı [HD]
Khojali Genocide
Abdulkadir Aygan Keşke herkes bu videodaki bacım kadar temiz yürekli, sağduyulu ve insan olabilmeyi başarabilseydi.27 Şubat, 00:07 · 1 kişi
 Atila Altuntas Aygan abi bu video Dunya devletlerinin iki yuzlu halinin en buyuk kaniti. Ermeniler harami gibi kollarini sallaya sallaya gelmisler kadin coluk cocuk demeden öldurmusler. Topraklarinida gasp etmisler.Kimsenin kuli kipirdamiyor. Koskoca Rusya Gurcistana girdi. Ikigun kalamdi. baskilar soucu cekildi.27 Şubat, 00:12 · 2 kişi
Vedat Alyaz Evet şayet bu katliam başka bir millete yapılsaydı şimdi tüm dünya medyası ve Amerika ayaktaydı ve yapanlara tehditler yağdırıyordu. Mesela İsrail'in bir kedisi öldürülmüş olsaydı tüm dünya lanetler okuyordu ancak söz konusu gariban Azeriler olunca tam tersi oluyor. Bir Ermeni öldürülmüş olsaydı tüm dünya katliamdan bahsedecekti tabiiki bunlar dediğiniz gibi bir oyunun parçası ve bizler artık uyanmalıyız. Ortadoğudaki oyunlara bakınca zamanı gelince bizlerin başına neler geleceğini de görmemiz gerekiyor ayrıca.
Vedat Alyaz Abdulkadir bey benim atalarım da Ermenilerin katlinden iki gün gibi bir erken uyarı sonucu kurtulmuşlardır. Yani iki gün geç kalınmış olunsaydı soyumuz katledilmiş olacaktık. Bugünkü Ermenistan sınırları içindeki Gümrü kentinin bir bölümü aileme aitmiş. Şimdi şunu söylüyorum biz niye ıspatlayamıyoruz Ermenilerin bizlere katliam uyguladınğı Allah aşkına.
Abdulkadir Aygan Biz Müslümanız ve Türküz bu yüzden dünya siyasetini parmağına dolamış olan emperyalist güçler bizi dikkate almazlar.

Vedat Alyaz Maalesef, bir gazeteci olarak Almanya'da yıllarca bunun mücadelesini verdim ancak inanamazsınız bu konuyu Alman gazeteci arkadaşlarla konuştuğumda karşımda bir duvar varmış gibi hissettirdiler bana. Ailemin bizzat yaşadığı konuları bile anlatınca adamlar bana kesinlikle inanmadılar. Aslında biliyorlar gerçekleri bunlar aptal değil, ancak ülkelerinin resmi politikaları olduğu için ve körü körüne ona hizmet etmek zorunda hissettikleri için kendilerini bu şekilde davranıyorlar.


Atila Altuntas Vedat kardeşim yorumuna katılıyorum. Çok doğru tespitler. Azarbeycan'ı yönetenlerinde büyük suçu var. Diktatörlükle vatandaşı baskı ile yönetirsen. Uluslararası arenada çok güçsüz kalırsın kimse seni kale almaz. Sonuçta bu dünya'da güçlülerin borusu ötüyor.
Vedat Alyaz
Evet Atilla bey,
maalesef dediğiniz gibi güçlüler bir plan yapmış ve bizlerin bunları değiştirmesi mümkün değil. Yapacağımız bunu kabullenmek ve çok fazla canımızın yanmaması için dua etmek. Tabi sit Türkiye'de olduğunuz için bizim kadar bunları hissetmiyorsunuz. Adamlar burada bizleri Türkiye'nin avukatı ya da günah keçisiymi yerine koyuyorlar. Ülkemizde bir suç işlense bizleri kendilerince sorguya alıyorlar. Bir Avrupa'lının burna kanasa bunun suçlusu bizmişiz gibi suçluyorlar. Hele bu dömende bir de Müslümansanız yandınız buralarda. İnanın bıktırdılar artık. İşlerimi halledip ülkeme geri dönmeyi planlıyorum artık. Buralarda Müslüman ve Türk olmak başlı başına bir suç oldu artık.

Turgut Bal
Zira amerika birl. devletl. meclisi utanmadan, hatta müttefiki(!) Türkiyeyi bile rencide edecek olan sözde ermeni soykirim tasarisini icin oylama yapmistir.Ermeni diaspora uluslararasi arenada meclis meclis dolasip sözde soykirim taslagini onaylatmak istiyor yillardir.
Yıllardır ''Ermeni katliamı'' diye ortalığı velveleye verenlerin,Bu olaydan tüm Türkleri ve Kürt aşiretlerini sorumlu tutanların, bizim 'HOCALI KATLİAMI'nı anarken ''Ermeni'' tabirini kullanmamızdan dolayı rahatsız olmaya hakları yoktur...
Soru soran arkadaşlar, sizden rica ediyorum. bana biraz zaman tanıyın. şu an önemli bir konu üzerinde çalışıyorum. Pazartesiden sonra sizlere döneceğim.(PALME OLAYINI YAZIYORDU BU YORUMU YAZDIGINDA)
Atila Altuntas Abi istersen Olof Palme haberini gönderde biraz üzerinde çalışıyım.RÖPORTAJI YAPAN ATILA ALTINTAS DAHA YAYINLANMADAN)

 yeterki ismi gecsin...


Faili meçhullerin hesabını Arif Doğan'dan değil, Bush'tan sorun(!?)..
Başağrılarıma rağmen Bahattin Çağdaş beyle 1,5 saatlik video söyleşi yapabildik. ayrıca Habername com da yayınlanmak üzere makalemi tamamladım.Herkes de benim Pazar gününde keyif çatıp tatil yaptığımı sanıyor değil mi?...
Turgut Bal Estafullah Abdülkadir agabey, senin gercekleri bizim gibi bu olayi takip edenlere anlatman bir sereftir. Yinede calisma saatlerine dikkat edersen iyi olur, seninde dinlenmeye, eglenmeye hakkin var elbette. Evet Bahattini youtubeden bilirim daha önceden Tuncay Güneyle söylesi yapmasti. Saygilar.
‎''vatanseverlik'' terazide tartılacak bir nesne olsaydı,bana''hain'' diyenler ile kendi VATANSEVERLİĞİMİ bir teraziye koyar tartardım. Sonra da dönüp yüzlerine bir lopak tükürürdüm.(BELLI OLUYOR NE KADAR VATANSEVER OLDUGU)
 Abdulkadir Aygan 
Bana halen ''PKK'lıdır'' diyenler hemen kanlarını tahlil ettirsinler, ola ki bir bozukluk vardır kanlarında.Her türlü terörist fitnenin çanına ot tıktığım için her türlü çamuru atmaya çalışıyorlar.Erkek olan geçer karşıma ve beni yalanlar. (HELAL...BU KADAR KÜRD ÖLDÜRENE HALEN PKKLI DEMEK ABESTIR)


Abdulkadir Aygan, Cemil Aygan aracılığıyla

www.dailymotion.com
Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayali...
Tamer Ilhan rahmetliyide harçadılar..mekanı cennet olsun.. 
Kanuni Sultan Süleyman Mekanın Cennet Olsun..     
TARAF Gazetesi'nde benimle ilgili haber yapan Hekim Sarı ve Burhan EKinci adlı muhabir bozuntuları !...''TETİKÇİ'' sizin babanızdır anladınız mı?(NIYE SEN TETIKCI DEGILMISIN?)
 Abdulkadir AyganTehdit savuran ve küfür eden PKK'lı Ergenekon köpeği, IP adresin tespit edildi. hangi deliğe gierecksen gir bakalım.  (KIMBILIR BELKIDE SEN ONUN BABASINI YADA ABISINI ÖLDÜRMÜSSÜN)

Saniriz aygan ile ilgili buraya astiklarimiz ayganin nerede durdugu,hangi cenaha hizmet ettigini göstermeye yeterlidir.

simdi asil konumuz Recep tirili bize Recep erkal diye yuturmaya calisanlara dönelim.
Biz basindan beri Recep Tiril`in jitemci,itirafci oldugunu söyledik.
Abdulkadir aygan`da cok ayrintili bir sekilde hem Tirilin,hemde evli oldugu Hanim beyazin faliyetleri hakkinda aciklamalar yapmisti.
DEVAM EDECEK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

slm sayin bu sitenin yazarlari ve yorumculari bu aygan denen adami bilen bzaten biliyor peki suan yasadigi devletin politikeciler hic sormuyorlar mi sen nerden olap palmeyi biliyorsun yoksa seni de orda tetikci olarak kulandilar mi bir de su 33 asker olayini durmadan anlatiyor bence bu adam halen jitem icin calisiyor bir dedigi öbürünü tutmuyor hep yalan söyliyor saygi ve sevgilerimlen